Menu
Open dagen 27 en 28 juni. Nieuw Chaletpark "de Fok"

Op 27 en 28 juni hebben wij onze open dagen van ons nieuwe chaletpark : De Fok!

Opendagen: Chaletpark 27/28 juni close
v.a. € 6500
Bekijk video

Friesland vakantiepark – Verkoop stacaravan kajuit 454

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende verkoop stacaravan “Kajuit 454”. Deze stacaravan staat op het veld de kajuit aan de rand van ons vakantiepark. De caravan heeft 2 slaapkamers en biedt plaats aan 4 personen. Er is 1 slaapkamer met een twee persoons bed en een slaapkamer met een ruim stapelbed. Verder heeft deze stacaravan een ruime woonkamer met een eethoek, keuken en een wastafel/ wc. Naast de caravan bevindt zich een verhoogd en overdekt terras. De stacaravan staat op een mooie aangelegde plaats met veel zon uren.  Naast de caravan is een mooie tegenplaats aangelegd met een schuurtje voor diverse tuinspullen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).

Verkoop stacaravan Kajuit

Onze jaarplaatsen vindt u op verschillende gedeeltes op het vakantiepark. Er zijn daardoor ook verschillende tarieven voor onze jaar-plaatsen. U kunt het gehele jaar op recreatieve basis gebruik maken van deze plaatsen en natuurlijk van onze voorzieningen. Al onze jaar-plaatsen zijn voorzien van elektra, water, riool en kabeltelevisie en hebben recht op 1 gratis wifi aansluiting. Het verbruik van water, elektra en eventueel aardgas gaat per meter net zoals thuis. Heeft u geen aardgas dan kunt u gebruik maken van flessen gas, die wij verkopen bij de receptie.

Voor prijzen van onze jaarplaatsen:  Klik hier!