Menu
Nieuw: Multifunctioneel Sportveld

Multifunctioneel & Interactief sportveld nieuw in 2021

Multifunctioneel sportveld close
v.a. € v.a. 70.000
Bekijk video

Te koop Long beach chalet 2/3 slk.

Te koop chalet Long Beach  bij vakantiepark Bergumermeer.Bent u op zoek naar een mooie chaletplaats aan het water of naar een renderende investering, op dit moment hebben wij vrije chaletplaatsen direct aan het water met eigen aanleg steiger. Voor deze chaletplaatsen hebben wij 4 verschillende chalet modellen beschikbaar zoals het type Longbeach. Bent u op zoek naar een vakantiewoning puur voor eigen gebruik, verhuur of beide! Dan bieden wij ook een passend verhuur model voor u.

Te koop chalet long Beach:

Het model long beach is een trendy chalet dat een verrassende aanblik kent door het lessenaars dak en de lange houten palen die er dwars doorheen steken. De ruimte binnen is efficiënt te noemen en de inrichting is van alle gemakken voorzien. De complete chalet met een uitgesproken karakter heeft een heerlijk overdekt terras en is in vele maatvoeringen verkrijgbaar. Ook indelingen en aantal slaapkamers zijn naar eigen keuze. Voor meer informatie kunt u terecht bij vakantiepark Bergumermeer en Arcabo chalet bouw.

Klik voor meer informatie: Long Beach

 

Verhuur:

Dit model kunt u ook gebruiken om te verhuren.  Uw chalet wordt dan door Bergumermeer verhuurd en zorgt dan ook voor alle werkzaamheden die hier uit voort vloeien. U heeft er dan geen werk meer van.

Voor meer informatie over verhuur kunt u onze folder downloaden, klik hier!

Voor meer algemene informatie over deze chalet kunt u ook onze algemene folder downloaden, klik hier!

Arcabo

Wij werken samen met Arcabo chalet bouw uit Nieuwleusen. Zij beschikken ook over een uitgebreide showroom, waar u de diverse modellen kunt bekijken. Mocht u bijvoorbeeld de longbeach willen bekijken, raden wij u wel aan om een afspraak te maken.

Voor meer algemene informatie kunt u ook onze algemene folder downloaden, klik hier! 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.