Menu
Nieuw: Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close
v.a. € 29000,00
Bekijk video

Te koop chalet berg 610 – Friesland Vakantiepark Bergumermeer

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende Chalet Berg 610 in de verkoop. Deze ruime chalet staat op een mooie jaarplaats direct aan de jachthaven van ons vakantiepark. Onze jachthaven staat in een directe verbinding met het Bergumermeer. De chalet is omringt met kunststof in een steenstrip uitvoering. Deze chalet beschikt over een aardgas aansluiting en heeft de verwarming via een c.v. installatie. Verder beschikt deze chalet over 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer is ingedeeld als opslagkamer. De andere slaapkamer heeft een 2-persoonsbed. De indeling van de chalet is verder een woonkamer met een aparte eethoek, ruime keuken, badkamer met een douchecabine, toilet en een badmeubel. Achter de chalet bevindt zich een klein terras, waar je heerlijk in de beschutting kunt zitten.

Naast de chalet bevindt zich een schuurtje voor allerlei spullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).