Menu
Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close
v.a. € 23000,00
Bekijk video

Te koop chalet berg 656 – Vakantiepark Bergumermeer

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende Chalet Berg 656 in de verkoop. Deze chalet staat op een mooie beschutte plaats op ons vakantiepark. De chalet is omringd door veel groene waardoor u veel privacy heeft. Ook staat de chalet niet ver van de haven af, waarvan u direct het Bergumermeer opvaart. De chalet is goed onderhouden en is voor zien van centrale verwarming. De chalet is geschikt voor 4 personen en beschikt over 2 slaapkamers. Een slaapkamer met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met 2x 1 persoonsbed. Verder beschikt de chalet over een woonkamer, eethoek, keuken en een douche/toilet combinatie. Deze chalet is aangesloten op het aardgas netwerk en is goed geïsoleerd. De tuin is goed onderhouden en is voorzien van een mooie tegelplaats.

Naast de chalet bevindt zich een schuurtje voor allerlei spullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).