Menu
Nieuw: Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close
v.a. € 37.500,00
Bekijk video

Te koop chalet berg 704 – Friesland Vakantiepark Bergumermeer

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende Chalet Berg 704 in de verkoop. Deze ruime chalet staat op een mooie jaarplaats vlakbij de jachthaven van ons vakantiepark. De bekleding van deze chalet is kunststof, waardoor u weinig onderhoud hebt. Deze chalet beschikt over centrale verwarming en heeft een eigen aardgas aansluiting. De kamers zijn ruim van opzet en bieden plaats aan 4 personen. 1 Slaapkamer met 1x een 2 persoons bed en 1 slaapkamer met een ruim stapelbed. De badkamer is ook ruim van opzet en heeft naast een douchecabine, wc, wastafel ook nog een droger en wasmachine. De chalet heeft een ruime keuken met allerlei gemakken.

Naast de chalet bevindt zich een schuurtje voor allerlei spullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).