Menu
Nieuw: Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close
Verkocht
Bekijk video

Te koop chalet berg L-650 – Friesland Vakantiepark Bergumermeer

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende L-Chalet Berg 650 in de verkoop. Deze zeer ruime chalet staat op een mooie jaarplaats vlakbij de jachthaven van ons vakantiepark. De bekleding van deze chalet is kunststof, waardoor u weinig onderhoud hebt. Doordat dit een l-chalet is heeft u de beschikking over een ruime woonkamer met een gezellige eethoek. Deze chalet heeft ook een aardgas aansluiting en is voorzien van centrale verwarming (cv ketel van 2019). Verder heeft deze chalet 2 slaapkamers, ruime keuken, mooie eethoek en een zeer ruime woonkamer. Alles ziet er goed onderhouden uit. Naast de chalet bevindt zich een mooie aangelegde tuin met een lounge set.

Naast de chalet bevindt zich een schuurtje voor allerlei spullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).