Menu
Nieuw: Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close
Verkocht
Bekijk video

Te koop chalet haven 155 – Friesland Vakantiepark Bergumermeer

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende chalet Haven 155 in de verkoop. Deze chalet staat op een mooie jaarplaats direct aan de jachthaven. Onze jachthaven staat in directe verbinding met het Bergumermeer.  Deze chalet is aan de buiten zijde omringt met kunststof en is daardoor onderhoudsvrij. Vanuit de jaarplaats heeft u ook een schitterend uitzicht over de haven, maar u heeft ook voldoende beschutting om even heerlijk te relaxen. De chalet heeft 2 slaapkamers met 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed en 1 slaapkamer een 2x 1 persoonsbed. De woonkamer is ruim van opzet en er is een aparte eethoek met eettafel. De keuken is ruim van opzet en biedt voldoende ruimte. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wc en badmeubel.

Naast de chalet bevindt zich een kleine opstap en een schuurtje voor allerlei spullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).