Menu
Nieuw: Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close
v.a. € 24500,00
Bekijk video

Te koop chalet kajuit 431 – Vakantiepark Bergumermeer

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende Chalet kajuit 431 in de verkoop. Deze chalet staat op een ruime plaats aan de rand van het vakantiepark. De chalet ziet er verzorgt en netjes uit. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 2x 1-persoonsbed en een slaapkamer met een 2-persoonsbed. De chalet is aangesloten op het aardgas netwerk en heeft de beschikking over centrale verwarming. De buitenkant is voorzien van cannexel/kunststof en heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Verder beschikt de chalet over een woonkamer, eethoek, keuken en een douche/toilet combinatie. De tuin is goed onderhouden en is voorzien van een tegelplaats.


Naast de chalet bevindt zich een schuurtje voor allerlei spullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).