Menu
Nieuw: Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close
v.a. € 38500,00
Bekijk video

Te koop L-chalet berg 631 – Friesland Vakantiepark Bergumermeer

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende L-Chalet Berg 631 in de verkoop. Deze ruime chalet staat op een mooie jaarplaats vlakbij de jachthaven. Daarbij heeft u aan de achter zijde een prachtig ver gezicht over de weilanden. Deze chalet is aan de buiten zijde omringt met trespa en is daardoor onderhoudsvrij. De chalet is in een L vorm gebouwd, waardoor er een extra kamer is gecreëerd. Op dit moment wordt dit gebruikt als kamer, maar u kunt er ook een derde slaapkamer van maken, het bed is al aanwezig. Verder beschikt deze chalet over 2 slaapkamers met 1x een 2-persoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. Er is een woongedeelte, ruime keuken en een badkamer met wc/douche en was meubel. De tuin heeft weinig onderhoud nodig en beschikt over een eigen parkeerplaats.

Naast de chalet bevindt zich een schuurtje voor allerlei spullen, maar ook een prieeltje waar je heerlijk in kunt zitten.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).