Menu
Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close
Verkocht
Bekijk video

Te koop L-chalet berg 673A – Friesland Vakantiepark Bergumermeer

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende L-Chalet Berg 673A in de verkoop. Deze zeer ruime L- chalet zou plaats kunnen bieden tot maximaal 8 personen. De chalet staat direct aan de jachthaven van het vakantiepark. De buitenkant van deze chalet is kunststof en heeft weinig onderhoud nodig. Op dit moment is de chalet ingericht voor 4 personen, maar 2 kamers worden nu voor andere doeleinden gebruikt. Dus heeft u een groot gezin en zoekt u een leuke chalet aan het water dan is deze L-chalet misschien iets voor u. De slaapkamers bestaan uit een slaapkamer met een 2-persoonsbed, 2 slaapkamers met 1x 1-persoonsbed en 2 kamers die gebruikt worden voor andere doeleinden. Verder beschikt deze L-chalet over een badkamer met wc, keuken, ruime woonkamer, eethoek, centrale verwarming met aardgas aansluiting en een wasmachine aansluiting.

Naast de chalet bevindt zich een schuurtje voor allerlei spullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).