Menu
Nieuw: Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close
Verkocht
Bekijk video

Te koop stacaravan Bazaan 312– Friesland Vakantiepark Bergumermeer

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende te koop stacaravan Bazaan 312. Deze stacaravan staat op het veld de Bazaan, wat zeer centraal gelegen is op de camping. De caravan staat op een jaarplaats en is ruim van opzet. Deze stacaravan heeft 3 slaapkamers en kan plaats bieden aan 6 personen. Er zijn 2 slaapkamers met een stapelbed en 1 slaapkamer met een 2 persoons bed. De stacaravan heeft verder beschikking over een ruime woonkamer met een eethoek. Deze eethoek zou ook gebruikt kunnen worden voor een extra slaapplaats. Verder is een keuken en badkamer met douche/wc voorhanden. Tegen de caravan is een verhoogd terras aangelegd met een zonnescherm. De jaarplaats geeft weinig onderhoud en is voorzien van gras en een tegelplaats.

Naast deze stacaravan staat een schuurtje voor diverse spullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).