Menu
Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close
Verkocht
Bekijk video

Te koop stacaravan Berg 646 – Friesland Vakantiepark Bergumermeer

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende te koop stacaravan Berg 646. De caravan staat op een jaarplaats aan de rand van het stacaravanpark, maar wel dichtbij diverse voorzieningen, zoals het water- en speelparadijs. Deze stacaravan is ruim van opzet en biedt plaats aan 4 personen. De stacaravan heeft 2 slaapkamers met in beide slaapkamers een 2-persoonsbed. Deze stacaravan heeft een ruime woonkamer met een houtenvloer. Verder heeft het een aparte eethoek en een aparte keuken. Uiteraard beschikt deze stacaravan ook over een badkamer en met een separaat toilet.

Naast de caravan is een mooie tegenplaats aangelegd met een schuurtje voor diverse tuinspullen en heeft het een overdekte zithoek.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).