Menu
Nieuw: Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close
Verkocht
Bekijk video

Te koop stacaravan Berg 689 – Friesland Vakantiepark Bergumermeer

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende te koop stacaravan Berg 689. Deze stacaravan staat op het veld de Berg dichtbij diverse voorzieningen, zoals het water- en speelparadijs. Deze stacaravan is zeer recent en ziet er mooi en verzorgd uit. Het merk van deze stacaravan is Nordstar. De stacaravan heeft 2 slaapkamers en kan plaats bieden aan 4 personen. Op dit moment heeft de caravan een slaapkamer met een 2-persoons bed en een slaapkamer met 1 bed. Bij deze laatste slaapkamer kan nog een bed bij geplaatst worden. Deze stacaravan beschikt verder over een ruime keuken inclusief een magnetron. Verder heeft de caravan een aparte eethoek, ruime woonkamer, badkamer met wc en douche.  Naast de caravan is een verhoogd terras aangelegd en bevindt zich een schuurtje voor diverse tuinspullen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).