Menu
Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close
Verkocht
Bekijk video

Te koop stacaravan kajuit 406 – Friesland Vakantiepark Bergumermeer

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende stacaravan te koop op het jaarplaatsen veld “De Kajuit 406”. Deze stacaravan staat op het veld de kajuit aan de rand van ons vakantiepark. Deze stacaravan is helemaal opgeknapt van binnen en er is een mooie houten veranda naast de caravan geplaatst. De caravan heeft 2 slaapkamers en biedt plaats op dit moment aan 2 personen. Er is 1 slaapkamer met een twee persoons bed en een slaapkamer waar op dit moment nog geen bed in staat. Hier is plaats voor een stapelbed of een 1 persoonsbed . Verder heeft deze stacaravan een ruime woonkamer met een eethoek, keuken, wasmeubel en een wc. De stacaravan staat op een mooie jaarplaats met veel zon uren.  Naast de caravan staat een schuurtje voor diverse tuinspullen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).