Menu
Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close
v.a. € 14000,00
Bekijk video

Te koop stacaravan Kajuit 407 – Friesland Vakantiepark Bergumermeer

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende te koop stacaravan kajuit 407. Deze stacaravan staat op het veld de Kajuit aan de rand van het vakantiepark. De voorzieningen zijn op loopafstand, alles zit in de buurt. Deze stacaravan heeft 3 slaapkamers en is zeer geschikt voor 6 personen. Twee slaapkamers hebben een ruim stapelbed, maar er kunnen ook 1 persoonsbedden geplaatst worden. Naast deze 2 slaapkamers is er een slaapkamer met een 2-persoonsbed. De caravan is zeer sfeervol ingericht en is van alle gemakken voorzien. Naast een ruime keuken, een apart toilet, eethoek en een ruime badkamer met douchecabine. Is deze stacaravan zeer geschikt voor een gezin. Naast de stacaravan bevindt zich een terras met overkapping en een schuurtje voor allerlei spullen. Zoekt u een stacaravan om zelf te verhuren, dan is deze caravan zeker een optie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).