Menu
vakantie
Boek nu voor de maand september

Kijk op onze speciale september aanbieding pagina!

September aanbiedingen v.a. 259,00 close
Bekijk video

Vakantie

Vakantie daar houden we toch allemaal van? Friesland vakantiepark Bergumermeer biedt vol op mogelijkheden voor een onvergetelijke verblijf. Wij zijn gelegen direkt aan het Bergumermeer  en het Prinses Margrietkanaal. Houdt u van watersport zoals zeilen en varen, maar vind u het ook leuk om te vissen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vakantie is niet anders dan genieten met z’n tweeën of het gehele gezin.

Wij hebben ook tal van faciliteiten die uw verblijf bij ons tot een geslaagde vakantie mogelijk maakt. Er zijn zowel indoor faciliteiten zoals een overdekt water- en speelparadijs, jeugdhonk, speeltuin, midgetgolfbaan en een grote kinderboederij.

Heeft u zelf geen vakantieverblijf wij verhuren ook diverse accommodaties voor maximaal 6 personen. Zowel aan het water als er wat van verder af, bij ons heeft u genoeg keuze. Of u nu opzoek bent naar een villa, bungalow, mobilehome we hebben keuze genoeg.

Maar heeft u een eigen kampeermiddel dan bent u natuurlijk ook van harte welkom op ons vakantiepark. Al onze kampeerplaatsen hebben stroom, water, riool en kabel tv. En niet te vergeten wifi, want zonder dit natuurlijk geen vakantie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.
Dit is een knop
Op vakantie naar het Bergumermeer? Leuk!

Omdat onze website onder constructie is, ontvangen we boekingen graag telefonisch via 0511 461 385.

Bel nu close