Menu
Boek nu voor de maand september

Kijk op onze speciale september aanbieding pagina!

September aanbiedingen v.a. 259,00 close

Valk huren Friesland

Voordelig en zo lang u wilt een Valk huren in Friesland

Valk huren FrieslandFriesland is geweldig mooi. Maar nog mooier is de provincie vanaf het water. Een valk huren in Friesland is dan zeer zeker een aanrader. Bij ons vakantiepark in Bergum kunt u heel voordelig, voor nog geen 65 euro per dag, een valk huren.

Met of zonder buitenboordmotor een valk huren in Friesland

Zeilen is prachtig, maar de Valk leent zicht ook uitstekend om door kleine(re) kanaaltjes te varen. Als u de zeilen dus zo nu en dan ook even wilt strijken kunt u er voor kiezen om de valk bij ons vakantiepark in Friesland te huren met buitenboordmotor.

Bent u echt alleen van plan om te gaan zeilen, bijvoorbeeld voor een dag, dan mag u de zeilboot ook gewoon zonder motor meenemen natuurlijk.

Zwemvesten in alle maten

Veiligheid gaat voor alles. Daarom raden wij u aan om bij het huren van een valk ook meteen een zwemvest erbij te huren. Zeker wanneer u met kinderen gaat zeilen. Voor slechts een klein bedrag maakt u een groot verschil.

Vaarroutes in Friesland voor de Valk

Valk gehuurd, zeilen gehesen en klaar om Friesland te (her)ontdekken. En dan zijn er verschillende kanten die u op kunt gaan. We hebben een paar vaarroutes voor u die u zeker eens moet gaan varen:

  • Bergumermeer; ons vakantiepark ligt aan dit meest noordelijke meer van Friesland. Het meer wordt doorkruist door het Prinses Magriet Kanaal
  • Nationaal Park De Alde Feanen, gelegen rondom het dorp Eernewoude. Het is een natuurgebeid met een rijke historie en bestaat onder meer uit natuurrijke meren en veenplassen
  • Pikmeer, een van de Friese meren. Het meer is te bereiken door de Kromme Grouw en via de Tijnje en Wijde Ee. In het Pikmeer liggen de twee eilanden Bloedkamp en Grut Eilân. Bloedkamp is bewoond, terwijl op Grut Eilân een starttoren voor zeilwedstrijden staat.
  • De Leien, een meer dat ten zuiden ligt van Bergumermeer en via het kanaal De Lits is te bereiken. Het is erg geschikt voor recreatie. Mede door de eilandjes met aanlegplaatsen.

Valk huren Friesland en natuurgebied Alde Feanen zeilend ontdekken

Meer over onze zeilbootverhuur?

Wilt u meer weten over onze bootverhuur (we verhuren ook optimisten!) of wilt u alvast een valk boeken? Neem dan gerust contact met ons op. Kijk voor prijzen onder ‘Bootverhuur Friesland

Wilt u een valk huren in Friesland? Neem dan nu contact op!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.
Dit is een knop
Op vakantie naar het Bergumermeer? Leuk!

Omdat onze website onder constructie is, ontvangen we boekingen graag telefonisch via 0511 461 385.

Bel nu close