Vakantiepark Bergumermeer strand 2
Voordelig voorzomer verblijf

Boek nu voor de zomervakantie met 20% korting! Ontdek snel alle accommodaties en kom heerlijk genieten aan het water.

Voordelig genieten

Visvakantie Nederland

Heerlijk vissen, kampeerplaats pal aan het water

De echte visliefhebber geniet tijdens een visvakantie bij Vakantiepark Bergumermeer in Friesland. Er zijn op verschillende plaatsen op het park rustige visstekken, waar u in het Prinses Margrietkanaal of het Bergumermeer kunt vissen. De camping heeft plaatsen direct aan het water, zodat u meteen vanuit uw tent, stacaravan of huisje uw hengel uit kunt gooien.
Boek nu je visvakantie in Nederland!

Vissen binnenhengelen uit het Bergumermeer

Het Bergumermeer is een paradijs voor vissers. Of je nu op je eigen kampeerplaats staat, aan de oever zit of rustig in je bootje drijft, hier vul je een visvakantie zelf in. En wat voor een vissen zwemmen hier! Je vindt heel veel vissoorten, van baars tot snoekbaars en brasem. Geniet van de prachtige natuur terwijl je wacht op de spannende momenten waarop je je hengel voelt trekken en je beet hebt. Het Bergumermeer is dé plek voor de visliefhebber. De mooiste visvakantie Nederland beleef je aan en op het Bergumermeer.

Ook een geweldige visvakantie in Bergumermeer beleven? Kom naar Camping & Vakantiepark Bergumermeer en hengel de mooiste vissen uit het water. Welke vis wil jij ongetwijfeld vangen?

Accommodaties & kampeerplaaten
Vakantiepark Bergumermeer 10 08 2022 087 WEB

Eigen boot mee? Geen probleem!

Visvakantie Nederland

Vakantiepark Bergumermeer heeft een eigen jachthaven, met trailerhelling. Dus wilt u uw eigen boot meenemen op visvakantie? Ook dat behoort bij ons tot de mogelijkheden. Heeft u geen boot? Dan kunt u ook bij onze bootverhuur uw eigen motorbootje huren. Let wel op tijdens het varen: het vrachtverkeer maakt gebruik van de vaargeul in het meer, dus zoek een rustig plekje op voordat u uw hengel uit werpt. Het meer is gemiddeld 1,5 tot 2 meter diep met een veenbodem.

Arrangementen voor visvakantie Boek mijn visvakantie Friesland
Vakantiepark Bergumermeer 10 08 2022 029 WEB