Menu
Boek nu voor de maand september

Kijk op onze speciale september aanbieding pagina!

September aanbiedingen v.a. 259,00 close

Vissen Friesland

Vissen

Friesland camping Bergumermeer ligt pal aan grotere wateren waar het vol zit met verschillende vissoorten. Voor sportvissers is het park daarom ook een droomoord en een plek waar zij hun hart op kunnen halen. Er zijn op verschillende plaatsen op en rondom het park rustige visstekken te vinden, waar u in het Prinses Margrietkanaal of het mooie Burgumer Mar hele dagen kunt vissen naar hartenlust. Vissen in Friesland is zeker weggelegd voor de echte vis liefhebbers.

Vanaf een boot vissen in Friesland

De camping beschikt over een eigen jachthaven en een handige trailerhelling. Uw eigen vissersboot meenemen om het 360 hectare grote meer op te gaan is dus geen enkel probleem. Mocht u zelf geen boot hebben om het water op te gaan dan verhuren wij zelf ook motorboten. Let daarbij voor uw eigen veiligheid wel op het vrachtverkeer dat gebruik maakt van de vaargeul in het meer en zoek een rustig plekje op voordat u uw hengel uit werpt. Het meer is gemiddeld 1,5 tot 2 meter diep met een veenbodem.

De vele vissoorten in Friesland

In het kanaal en het meer zwemmen de meest voorkomende zoetwatervissen zoals snoek, karper en baars. In de zomer worden er regelmatig viswedstrijden georganiseerd in de haven of aan de oever van het kanaal waar u aan mee kan doen om samen met anderen de uitdaging aan te gaan om de grootste of meeste vis te vangen. Voor het vissen in Friesland is het dus zeker een uitdaging om probeer veel diverse vissen te vangen.

Een plek om te slapen

Het mooie van vissen in de buurt van onze mooie camping is dat wanneer u terugkeert van een lange dag vissen en een plek nodig heeft om uw hoofd neer te rusten, dan beschikken wij over verschillende kampeerplaatsen waar u terecht kan.

Het mooiste van vissen in Friesland

  • Veel voorkomende zoetwatervissen
  • Jaarlijkse viswedstrijden
  • Motorbootverhuur voor vissen op het water
  • Mogelijkheid voor een eigen boot
  • 360 hectare aan water
  • Naar hartenlust vissen op verschillende visstekken
  • Niet nodig om camping te verlaten
  • Beeldschone omgeving

Vakantiepark Bergumermeer is de uitstekende locatie voor uw visvakantie! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.
Dit is een knop
Op vakantie naar het Bergumermeer? Leuk!

Omdat onze website onder constructie is, ontvangen we boekingen graag telefonisch via 0511 461 385.

Bel nu close