Menu
Nieuw: Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close

Bedrijfsfeesten

eten-en-drinken

Friesland camping Bergumermeer is zeer geschikt voor bedrijfsfeesten. Wij hebben een schitterend partycentrum genaamd Klein Zwitserland. Hier kunt u terecht voor een diner, buffet, barbecue of een lekker kopje koffie. Ons terras bevindt zich op 3 meter hoogte, waardoor u schitterend uitzicht heeft over het Burgumermeer en het Prinses Margrietkanaal.

Ook voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten hebben wij leuke arrangementen, zoals spannende themafeesten, moorddiners of een eigen samen te stellen feest.

Outdoor activiteiten

Naast indoor activiteiten hebben wij ook outdoor activiteiten voor groepen. Een leuke rondvaart met onze eigen rondvaartboot Klein Zwitserland behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Maar kunnen ook voor meer intensieve activiteiten zorgen zoals een zeskamp of paintballen.

Bruiloften

Zoekt u een trouwlocatie of een partycentrum voor uw bruiloft kijk dan snel op de site van Klein Zwitserland. Er is heel veel mogelijk voor elk budget.