Menu
Boek nu voor de maand september

Kijk op onze speciale september aanbieding pagina!

September aanbiedingen v.a. 259,00 close

Schoolreisjes

Naseizoensplaats

Friesland camping Bergumermeer is een zeer geschikte locatie voor een Schoolreisje in Friesland of een uitje met uw vereniging. Wij hebben diverse geschikte kampeerveldjes waar u kunt kamperen in uw meegebrachte tenten of tentjes.

Toiletgebouwen

Onze toiletgebouwen zijn berekend op grote groepen mensen en zijn verwarmd. Deze gebouwen hebben voldoende toiletten en douches voor grote groepen.

Recrteatieruimte De Fuik

Bij slecht weer kunt u gebruik maken van recreatiegebouw De Fuik. Deze ruimte is verwarmd en voorzien van diverse opslagruimtes waar u uw spullen kwijt kunt.

Zelf koken of half/vol pension

Wilt u zelf koken dan is dat natuurlijk geen probleem. Maar u kunt ook gebruik maken willen van onze cateringfaciliteiten. In overleg kunnen wij verschillende arrangementen samenstellen.

Zeilen/varen

Wilt u met uw groep zeilen, dan kunnen wij voor u de zeilboten regelen. Zelf hebben wij ook een aantal zeilboten die wij verhuren. Ook beschikken wij over Optimisten, motorboten en kayaks.

Overige faciliteiten

Mocht u bij ons willen komen, dan kunt u gebruik maken van al onze faciliteiten. Ook hebben wij een geschikte ruimte voor een “Bonte avond” of een disco.

Omgeving

In de omgeving zijn tal van leuke activiteiten te ondernemen. Wat dacht u van Fierljeppen, een bezoek aan Nationaal Park de Alde Feanen, het klompenmuseum of vestingstad Dokkum?

Meer informatie

Wilt u meer informatie dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0511-461385 of via info@bergumermeer.nl .

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.
Dit is een knop
Op vakantie naar het Bergumermeer? Leuk!

Omdat onze website onder constructie is, ontvangen we boekingen graag telefonisch via 0511 461 385.

Bel nu close