Vakantiepark Burgumermeer 74
Voordelig voorzomer verblijf

Last minute verblijven in een luxe verhuuraccommodatie. Ontdek snel alle deals en kom heerlijk genieten aan het water.

Boek direct online

Vakantiepark Bergumermeer: een waar zomerparadijs

Wil je dit jaar je zomervakantie doorbrengen in Nederland en ben je het liefst omringd door water, zodat je lekker kan zwemmen, varen of suppen? Of je nu een echte kampeerliefhebber bent of de voorkeur geeft aan het comfort van een vakantieaccommodatie, in de zomer zit je bij Vakantiepark Bergumermeer goed.

Zomervakantie 2024 boeken

Ontspannen op het strand

Geniet van ontspannen dagen op het privéstrand van ons vakantiepark in Friesland. Neem een duik in het water en beleef eindeloos waterpret. De perfecte ontspanning voor jou en je gezin.

Vakantiepark Bergumermeer 10 08 2022 127 WEB

Activiteiten voor jong en oud

Een zomervakantie op ons park biedt volop vermaak en afwisseling voor jong en oud. Met verschillende sportvelden, een indoorspeeltuin en een ahit-arena is er voor elk wat wils. Een onvergetelijke zomervakantie gegarandeerd!

Animatieteam

Gezellig restaurant

Verwen jezelf met een drankje en heerlijke maaltijden in ons restaurant Klein Zwitserland. Geniet samen van je gezin zonder aan koken te hoeven denken.

Alde feanen earnewald

Veelzijdige omgeving

Er is nog veel meer te ontdekken buiten ons park. Verken het prachtige landschap van Friesland, bezoek historische plaatsen of proef culinaire hoogstandjes. Je zomer wordt onvergetelijk.

Vakantiepark Bergumermeer - restaurant-1

Zomervakantie in 2024 boeken

Reserveer vandaag nog je favoriete accommodatie of kampeerplaats voor de zomervakantie van 2024 in Friesland. Zien we jullie deze zomer?

Zomervakantie in 2024 boeken
Vakantiepark Bergumermeer vakantiehuis 8