Menu
Arrangementen
Boek nu de laatste kampeerplaatsen of accommodatie

Boek nu uw kampeerplaats of een van onze verhuur acommodaties! Kijk ook eens op onze lastminute pagina

Bekijk close

Arrangementen

Voor iedere vakantieperiode bieden wij u op Friesland Vakantiepark Bergumermeer een op maat gemaakt arrangement. Zo kunt u gemakkelijk boeken en bent u ook nog eens goedkoper uit. Op deze pagina vindt u een overzicht.

Arrangementen Pinksteren

Wilt u er een paar dagen tussenuit met Pinksteren? Wij hebben speciale Pinksterarrangementen voor u beschikbaar. Kiest u voor een van de arrangementen, dan bent u vaak een stuk goedkoper uit dan met het boeken van losse nachten.

Beach Lodge arrangementen

Deze 6 persoons lodges staan direct aan het Bergumermeer en beschikken ook over een verhoogd terras. De keuken bevindt zich aan de buitenkant van de lodge, zo kunt u tegelijk koken als op het terras zitten.

  • 3 slaapkamers met echte bedden
  • Schitterend uitzicht op het Bergumermeer
Bungalow arrangementen

Een bungalow is ideaal voor wie een luxe vakantie zoekt. Friesland Bungalowpark Bergumermeer verhuurt zespersoons bungalows met drie slaapkamers, keuken, douche, toilet en ruime woonkamer. Alle bungalows zijn de afgelopen twee jaar compleet gerenoveerd en hebben een metamorfose ondergaan.

Chalet type Berg arrangementen

Friesland camping Bergumermeer verhuurt zespersoons chalets. Iedere chalet heeft drie slaapkamers, een keuken, douche/toilet en een ruime woonkamer.

Chalet type Kajuit arrangementen

Friesland vakantiepark Bergumermeer verhuurt zespersoons chalets. Iedere chalet heeft drie slaapkamers, een keuken, douche/toilet en een ruime woonkamer.

  • Beschikken over 3 slaapkamer
  • Wifi aanwezig
Coco Sweet arrangementen

Vakantiepark Bergumermeer heeft iets speciaals, Coco Sweet. Het is geen caravan, tent, trekkershut of een blokhut. Het is eigenlijk van alles een beetje.

  • Geschikt voor 4 personen
  • Prachtige nieuwe accommodaties geschikt voor 4 personen. Er is een klein keukenblad met een koelkast en een magnetron. Buiten bevindt zich een kook gelegenheid.
Kampeer arrangementen

Er even lekker tussenuit met de tent of caravan tijdens het paasweekend, de meivakantie of met Hemelvaart en Pinksteren? Friesland Camping Bergumermeer heeft verschillende arrangementen die een stuk goedkoper zijn dan het boeken van losse kampeerplaatsen per nacht.

Stacaravans arrangementen

Friesland Vakantiepark Bergumermeer verhuurt een aantal mooie stacaravans. Onze verhuur stacaravans zijn onlangs geplaatst en geschikt voor zes personen. Een aantal van deze stacaravans liggen vlakbij het Burgumermar.

Type A 5 persoons Arrangementen

Bent u opzoek naar een leuk arrangement voor een vakantiehuis bij vakantiepark Bergumermeer? Bekijk hier het aanbod van de vakantiewoningen van type A- 5persoons.

Type A Arrangementen

Bij vakantiepark Bergumermeer bieden wij een ruim aanbod aan verschillende arrangementen voor de feestdagen en andere perioden. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk het hier.

Type B Arrangementen

Voor onze vakantiewoningen van het type Villa B hebben wij leuke arrangementen voor allerlei verschillende periodes gedurende het jaar. Bekijk hier het aanbod.

Vakantietent arrangementen

Friesland camping Bergumermeer heeft verhuurtenten voor maximaal zes personen. Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze arrangementen voor vakantietenten.