Vakantiepark Burgumermeer 74
Voordelig voorzomer verblijf

Last minute verblijven in een luxe verhuuraccommodatie. Ontdek snel alle deals en kom heerlijk genieten aan het water.

Boek direct online

Animatieteam

In de vakantieperiodes worden er diverse activiteiten georganiseerd door ons animatieteam. Wij hebben animatie in de officiële meivakantie, Hemelvaart-, Pinksterweekend en 8 weken in de Nederlandse zomervakantie. Onze animatie richt zich tot kinderen t/m 14/15 jaar.

Kidsclub

Camping voor kinderen

Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op de camping, want er is namelijk altijd iets te doen. Her en der over het terrein zijn speeltoestellen te vinden, er zijn twee strandjes waar je heerlijk in het zand kunt spelen en er is een grote speeltuin voor nog langer vertier. Ook is er een kinderboerderij met eenden, konijnen, herten en een emoe. Misschien kun je hier wel helpen voeren!

Friesland vakantiepark Bergumermeer - speelschip

Spelende kinderen

Camping en Vakantiepark Bergumermeer bij Sumar, dat centraal ligt tussen de plaatsen Drachten en Leeuwarden, is een camping waar voor jong en oud van alles te beleven is. De camping is één van de meest kindvriendelijke camping in Friesland, dat is bijvoorbeeld te merken aan de inrichting van het terrein (spelende kinderen hebben altijd voorrang!), de aanwezigheid van een professioneel animatieteam dat allerlei leuke activiteiten organiseert zoals knutselactiviteiten en spelmiddagen, en natuurlijk het zwembad en het indoor speelparadijs!

Kind 2