Vakantiepark Burgumermeer 74
Voordelig voorzomer verblijf

Last minute verblijven in een luxe verhuuraccommodatie. Ontdek snel alle deals en kom heerlijk genieten aan het water.

Boek direct online

Bergumermeer in Friesland is een échte watersportcamping. Wij kunnen dan ook in al jouw watersportbehoeften voorzien.

Watersport

Onze camping met jachthaven ligt aan het Bergumermeer. Deze omgeving is zeer populair onder waterliefhebbers. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Vanaf de camping kun je alle kanten op varen of zeilen: naar natuurgebieden tot mooie plaatsen.

Wij bieden verhuur van valken, motorboten, sloepen en kano's aan.

Bootverhuur

Vakantiepark Bergumermeer ligt in een waterrijke omgeving. Een prachtig gebied om doorheen te varen. Hoe kan je beter verkennen dan vanaf het water? Bij ons kunt u al een boot huren vanaf €51,- per dag!

Heb je geen boot tot je beschikking? Geen probleem, deze kun je bij ons huren. Van kajaks, motorboten, zeilboten en sloepen: huur de boot die bij je past. Reserveer snel!

Zeilen friesland

Watersport en veel vis…

Er zijn tal van fraaie visstekjes in de omgeving van Camping & Vakantiepark Bergumermeer. Vooral het Prinses Margrietkanaal is geliefd bij vissers. Het kanaal zit vol met zoetwatervissen, zoals snoek en karper. Kortom: bij Camping & Vakantiepark Bergumermeer ben je aan het juiste adres voor een ideale visvakantie in Friesland!

Vissen bergumermeer friesland

Zeilen en Suppen

Zeilen en suppen op het Bergumermeer is een oase van rust. Geniet van de mooie omgeving die het Bergumermeer je biedt. Heb je zelf geen zeilboot, maar kan je wel zeilen huur dan bij ons een valk, met de keuze incl. of exclusief motor.

Suppen friesland

Strand

Je kan heerlijk en veilig zwemmen op een van onze twee stranden. Op beide stranden kan je heerlijk zwemmen en spelen met zand. Op het grote strand vind je ook ons grote speelschip. Het strand loopt hier heel geleidelijk af en is zeer geschikt voor kleine kinderen. Op beide stranden is er een afscheiding d.m.v. een drijflijn.

Vakantie aan het water friesland

Uitgebreide vaarroutes

Vanaf de camping kunt u in vier verschillende richtingen varen. Zo komt u in Drachten, Groningen, het Lauwersmeergebied of het Nationaal Park de Alde Feanen. Bij de receptie zijn waterkaarten verkrijgbaar zodat u een mooie route kunt uitzoeken.

Neemt u kinderen mee? Wij hebben zwemvesten in alle maten te huur.
Wij raden aan om bij het huren van een valk een zwemvest voor de kinderen bij te huren.

B Oot voor camping