Jong en oud!

Of je nu jong of oud bent iedereen kan zich vermaken op het Bergumermeer. Het Bergumermeer heeft in totaal 4 ontsluitingen, waar je naar toe kunt varen. Op de receptie zijn er watersportkaarten die je kunt gebruiken voor mooie routes.

Vakantiepark Bergumermeer - varen op het Bergumermeer

Diverse aanlegplaatsen

Gratis en voor niets

Friesland beschikt over vele vrije ligplaatsen midden in de natuur. Hier kan je afmeren in hartje natuur en het kost helemaal niets. Deze "Marrekrite" aanlegplaatsen vind je overal in Friesland. Naast deze aanlegplaatsen vind je ook aanlegplaatsen bij restaurants, havens en dorpen. Kom ook genieten van wat de watersport te bieden heeft.

Vakantiepark Bergumermeer 10 08 2022 025 WEB

Routes en meer

Op https://www.friesland.nl/nl zijn diverse routes te vinden .

Blokje om met de boot? Dobberen op de glimmende golven in een sloep? Je voelt aan je vaarwater dat je de Friese meren wilt ontdekken. Er is vast wel een route die je nog niet als je broekzak kent. Boek een huisje aan het water, huur een boot en ga het water op. Kijk voor praktische informatie over varen in Friesland ook bij recreatieschap Marrekrite.

Vakantiepark Bergumermeer 10 08 2022 054 WEB

Boot huren?

Iedereen kan varen!

Heb je zelf geen boot, maar zou je wel willen varen. Huur dan een openboot met motor of een polysloep. In onze app vind je alle informatie die je nodig hebt. Kom je er niet uit, kom dan langs de receptie voor meer informatie.

Vakantiepark Bergumermeer 10 08 2022 053 WEB