Menu
Vakantiehuizen
Boek nu uw herfstvakantie online!

Weet u al wat u met de herfstvakantie gaat doen dit jaar?

close

Vakantiehuizen

De ultieme luxe beleeft u tijdens uw vakantie in een vakantiehuis van op vakantiepark Bergumermeer, gelegen in het prachtige Friesland. Onze ruime vakantiehuizen liggen verdeeld over twee locaties op het park. De ene ligt pal aan het Prinses Margrietkanaal (uitstekend voor vissers en watersporters), de andere rond een grote vijver. U heeft de keuze uit drie vakantiehuizen: Villa A, Villa A 5 persoons, Villa B. Ook biedt Vakantiepark Bergumermeer vakantiehuizen aan, speciaal aangepast voor de mindervalide bezoeker. Mocht u vragen hebben over onze vakantiehuizen, belt u 0511 461 385, of neem contact met ons op.

vanaf€ 185
Vakantiehuis-A-5-persoons 65m2
Villa A 5 persoons. Deze zijn gelegen rondom een grote vijver. Ze zijn geschikt voor vijf personen en hebben een woon- en eetkamer met open keuken, badkamer met douche en apart toilet op de begane grond.
vanaf€ 190
Vakantiehuis-B
De vakantiehuizen type B liggen op de oever langs het Prinses Margrietkanaal. Alle villa’s zijn voorzien van tv, centrale verwarming en terras met tuinmeubilair.
vanaf€ 205
Vakantiehuis-A
De riante vakantiehuizen A liggen aan de oever van het Prinses Margrietkanaal. Voorzien van alle benodigde luxe.
vanaf€ 190
Vakantiehuis mindervalide
Dit vakantiehuis is 55m2 groot en ligt pal aan het Prinses Margrietkanaal. Deze vakantiehuis is aangepast om aan alle eisen van de mindervalide bezoeker te voldoen met een slaapkamer, aangepaste douche en toilet op de begane grond.