Menu
Vakantiehuizen
Boek nu voor de maand september

Kijk op onze speciale september aanbieding pagina!

September aanbiedingen v.a. 259,00 close

Vakantiehuizen

De ultieme luxe beleeft u tijdens uw vakantie in een vakantiehuis van op vakantiepark Bergumermeer, gelegen in het prachtige Friesland. Onze ruime vakantiehuizen liggen verdeeld over twee locaties op het park. De ene ligt pal aan het Prinses Margrietkanaal (uitstekend voor vissers en watersporters), de andere rond een grote vijver. U heeft de keuze uit drie vakantiehuizen: Vakantiehuis A, Vakantiehuis A-5 persoons, Vakantiehuis B. Ook biedt Vakantiepark Bergumermeer vakantiehuizen aan, speciaal aangepast voor de mindervalide bezoeker. Mocht u vragen hebben over onze vakantiehuizen, belt u 0511 461 385, of neem contact met ons op.

vanaf€ 185,-
Vakantiehuis-A-5-persoons 65m2
Villa A 5 persoons. Deze zijn gelegen rondom een grote vijver. Ze zijn geschikt voor vijf personen en hebben een woon- en eetkamer met open keuken, badkamer met douche en apart toilet op de begane grond.
vanaf€ 190,-
Vakantiehuis-B
De vakantiehuizen type B liggen aan een vijver. Alle villa’s zijn voorzien van tv, centrale verwarming en terras met tuinmeubilair.
vanaf€ 205,-
Vakantiehuis-A
De riante vakantiehuizen A liggen rondom een vijver. De indeling en inrichting van de vakantiehuizen kunnen onderling verschillen.
vanaf€ 190,-
Vakantiehuis mindervalide
Dit vakantiehuis is 55m2 groot en ligt pal aan het Prinses Margrietkanaal. Dit vakantiehuis is aangepast om aan alle eisen van de mindervalide bezoeker te voldoen met een slaapkamer, aangepaste douche en toilet op de begane grond.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.
Dit is een knop
Op vakantie naar het Bergumermeer? Leuk!

Omdat onze website onder constructie is, ontvangen we boekingen graag telefonisch via 0511 461 385.

Bel nu close