Vakantiepark Burgumermeer 74
Voordelig voorzomer verblijf

Last minute verblijven in een luxe verhuuraccommodatie. Ontdek snel alle deals en kom heerlijk genieten aan het water.

Boek direct online

Dé luxe familiecamping in Friesland

Niemand hoeft zich te vervelen op camping en vakantiepark Bergumermeer, gelegen in het prachtige Friesland. Wij hebben talloze faciliteiten die geschikt zijn voor jong en oud en het hele seizoen lang worden er leuke dingen georganiseerd. Kom spelen, dansen en genieten aan het Burgumermar.

Heerlijk kamperen aan het water

Camping Friesland Bergumermeer is, zoals de naam al zegt, gelegen aan het prachtige Bergumermeer. Dat betekent dat je tijdens jouw vakantie heerlijk kunt genieten van verschillende watersporten. Zo kun je een bootje huren en is er voor kinderen ook een zeilschool. Je kunt ook een hengel meenemen, dan maak je er gewoon een visvakantie van!

Vakantiepark-Bergumermeer- kamperen-13

Camping Friesland voor een weekend, midweek of complete vakantie!

Voor een ontspannen vakantie of een actief weekendje weg ben je het hele jaar door van harte welkom op Camping en Vakantiepark Bergumermeer. Wij hebben plek voor jouw eigen caravan, tent of stacaravan maar verhuren ook diverse verschillende accommodaties. Bij ons vind je altijd wat je zoekt. Bel ook gerust voor de mogelijkheden. We staan je graag te woord! Telefoonnummer : 0511-461385.

Vakantiepark-Bergumermeer- kamperen-3

Vakantiepark aan het water in Friesland - Vakantiepark Bergumermeer