Menu
Boek nu uw herfstvakantie online!

Weet u al wat u met de herfstvakantie gaat doen dit jaar?

close
Bekijk video

De Camping

Niemand hoeft zich te vervelen op camping Friesland Bergumermeer, gelegen in het prachtige Friesland. Wij hebben talloze faciliteiten die geschikt zijn voor jong en oud en het hele seizoen lang worden er leuke dingen georganiseerd. Kom spelen, dansen en genieten aan het Burgumermar.

Uitstekende camping voor kinderen

Voor kinderen is camping Bergumermeer één van de mooiste campings van Friesland! Wij zijn namelijk aangesloten bij ‘Kinderkampeerwereld’ een samenwerkingsverband van meerdere kindvriendelijke 5 sterren campings die heel veel kindvriendelijke faciliteiten hebben. Samen zorgen we bijvoorbeeld voor een professioneel animatieteam. En ook als die even vrij zijn hoeft uw kind zich geen moment te vervelen in ons zwembad of speelparadijs. Ook de oudere jeugd komt bij ons aan bod. We hebben een jeugdhonk en veel sportfaciliteiten worden georganiseerd.

Bekijk hier alle kampeerplaatsen op ons vakantiepark.

Heerlijk kamperen aan het water

Camping Friesland Bergumermeer is, zoals de naam al zegt, gelegen aan het prachtige Bergumermeer. Dat betekent dat u tijdens uw vakantie heerlijk kunt genieten van verschillende watersporten. Zo kunt u een bootje huren, en is er voor kinderen ook een zeilschool. U kunt ook uw hengel meenemen, dan maakt u er gewoon een visvakantie van!

Friesland vakantiepark Bergumermeer - kamperen

Camping Friesland voor een weekend, midweek of complete vakantie!

Voor een ontspannen vakantie of een actief weekendje weg bent u het hele jaar door van harte welkom op camping Bergumermeer. Wij hebben plek voor uw eigen caravan, tent of stacaravan maar verhuren ook diverse verschillende accommodaties. Bij ons vindt u altijd wat u zoekt. Belt u ook gerust voor de mogelijkheden, we staan u graag te woord! Telefoonnummer : 0511-461385.

Zeilen op camping Bergumermeer, Friesland