Menu
Nieuw: Interactieve Speel Arena voor Tieners!

Medio 2022 zullen wij onze interactieve Arena speciaal voor de Tieners en volwassenen gereed hebben. Kijk op onze speciale pagina!

Interactieve Hit it Arena close
Bekijk video

De Camping

Niemand hoeft zich te vervelen op vakantiepark Bergumermeer, gelegen in het prachtige Friesland. Wij hebben talloze faciliteiten die geschikt zijn voor jong en oud en het hele seizoen lang worden er leuke dingen georganiseerd. Kom spelen, dansen en genieten aan het Burgumermar.

Uitstekende camping voor kinderen

Voor kinderen is camping Bergumermeer één van de mooiste campings van Friesland! Wij zorgen  bijvoorbeeld voor een professioneel animatieteam. En ook als die even vrij zijn hoeft uw kind zich geen moment te vervelen in ons zwembad of speelparadijs. Ook de oudere jeugd komt bij ons aan bod. We hebben een jeugdhonk en er worden veel sportfaciliteiten georganiseerd.

Bekijk hier alle kampeerplaatsen op ons vakantiepark.

 

Heerlijk kamperen aan het water

Camping Friesland Bergumermeer is, zoals de naam al zegt, gelegen aan het prachtige Bergumermeer. Dat betekent dat u tijdens uw vakantie heerlijk kunt genieten van verschillende watersporten. Zo kunt u een bootje huren, en is er voor kinderen ook een zeilschool. U kunt ook uw hengel meenemen, dan maakt u er gewoon een visvakantie van!

Friesland vakantiepark Bergumermeer - kamperen

Camping Friesland voor een weekend, midweek of complete vakantie!

Voor een ontspannen vakantie of een actief weekendje weg bent u het hele jaar door van harte welkom op camping Bergumermeer. Wij hebben plek voor uw eigen caravan, tent of stacaravan maar verhuren ook diverse verschillende accommodaties. Bij ons vindt u altijd wat u zoekt. Belt u ook gerust voor de mogelijkheden, we staan u graag te woord! Telefoonnummer : 0511-461385.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.
Op vakantie naar het Bergumermeer? Leuk!

Omdat onze website onder constructie is, ontvangen we boekingen graag telefonisch via 0511 461 385.

Bel nu close