Menu
Boek nu voor de maand september

Kijk op onze speciale september aanbieding pagina!

September aanbiedingen v.a. 259,00 close
Bekijk video

Mindervaliden

Minder-validen

Toiletgebouwen voor mindervaliden

Voor mindervaliden hebben wij aangepaste douches en toiletten. Deze voorzieningen voldoen aan de eisen die gesteld worden aan deze sanitaire ruimtes. Wie hier gebruik van wenst te maken, krijgt een aparte sleutel. Deze is verkrijgbaar bij de receptie.

Horeca/zwembad

In de sanitaire ruimtes van zowel het zwembad als de horeca bevinden zich toiletruimtes voor mensen die minder validen zijn. In het zwembad bevindt zich ook een speciale douche in een aparte ruimte. Aangezien ons restaurant en terras op de eerste etage liggen, hebben wij een lift waar u gebruik van kunt maken. Deze lift bevindt zich aan de achterkant van het gebouw.

Verhuuraccommodatie

De villa voor mindervaliden is 55 m2 groot en staat pal aan het Prinses Margrietkanaal. De villa heeft een woongedeelte met compleet ingerichte open keuken. Op de begane grond is één slaapkamer met aangepaste douche en toilet. Op de verdieping zijn nog twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden. Er is ook een extra toilet op de bovenverdieping. De villa is verder voorzien van tuinmeubelen, centrale verwarming en ktv.

Friesland vakantiepark Bergumermeer - vakantiehuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.
Dit is een knop
Op vakantie naar het Bergumermeer? Leuk!

Omdat onze website onder constructie is, ontvangen we boekingen graag telefonisch via 0511 461 385.

Bel nu close