Menu
Nieuw: Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close

Uw complete fietsvakantie in Friesland

Op zoek naar de ideale fietsvakantie?

Verken de Friese natuur rondom Vakantiepark Bergumermeer op de fiets. De camping ligt aan het fietsknooppuntennetwerk. Hierdoor is er aan fietsroutes geen gebrek! De omgeving van Bergumermeer bestaat uit authentieke dorpjes, grote meren en het Nationaal Landschap de Noordelijke Friese Wouden. De omgeving leent zich dan ook uitstekend voor fietsers. Combineer uw fietstripjes met een of meerdere overnachtingen op onze camping om er een complete fietsvakantie van te maken!

Fietsroutes voor jong en oud

Er zijn tal van prachtige fietsroutes mogelijk in Friesland. Wij hebben een aantal voorgestelde fietsroutes voor u klaarstaan. Deze routers variëren van 30 tot 43 kilometer. De routes kruisen zowel de natuur als de authentieke Friese dorpjes. Uiteraard hebben wij rekening gehouden met de benodigde rustmomenten waarbij u kunt genieten van een heerlijke kop koffie, thee of fris. Naast de voorgestelde routes kunt u ook zelf gemakkelijk routes uitstippelen met behulp van het fietsknooppuntennetwerk. Dit kan zowel via het internet, een mobiele app als via een papieren kaart. Ook voor de kinderen zijn er geschikte fietsroutes in de omgeving aanwezig. U kunt dus uw fietsvakantie volledig zelf inrichten!

Fietsverhuur mogelijk!

Zonder fiets, geen fietsvakantie. U bent welkom om uw eigen fiets mee te nemen naar Vakantiepark Bergumermeer. Heeft u geen fiets tot uw beschikking? Geen probleem! Bij ons kunt u fietsen huren. Wij verhuren zowel dames-, heren- als kinderfietsen. Ook kinderzitjes kunt u bij ons huren. Middels onze speciale fietspakketten kunt u voordelig fietsen huren. Zo hebben wij een fietspakket waarbij u een fiets kunt huren voor een weekend of midweek voor maar € 19,50 p.p. Meer weten? Neem contact met ons op en wij geven u graag advies of uitleg over de mogelijkheden rondom uw fietsvakantie.

 

Friesland vakantiepark Bergumermeer - fietsen

 

 

 

 

 

 

 

Boek nu je fietsvakantie in Friesland!naar het aanbod