Menu
Boek nu voor de maand september

Kijk op onze speciale september aanbieding pagina!

September aanbiedingen v.a. 259,00 close

Jaarplaatsen

Kampeerplaatsen

Niet genoeg aan een paar weken vakantie in de zomer? Friesland camping Bergumermeer heeft mooie en grote jaarplaatsen Friesland zodat u het hele jaar door kunt genieten en ontspannen op het park.

Het overgrote deel van de jaarplaatsen Friesland ligt aan onze eigen jachthaven van waaruit u zo met uw boot de Friese meren op kunt. Daarnaast liggen langs het Prinses Margrietkanaal enkele jaarplaatsen. Daar kunt u perfect vissen en genieten van passerende schepen.

Gemiddeld genomen zijn de plaatsen tussen de 180 m2 en 220 m2 groot. Het tarief voor ieder veld is verschillend, een nadere specificatie vindt u in onze prijslijst.

Al onze jaarplaatsen Friesland beschikken over 10 of 16 amp. stroom, water aansluiting, riool en kabel tv. Ook een aardgasaansluiting behoort tot de mogelijkheden, wij kunnen u daar uiteraard meer informatie over geven.

Diverse faciliteiten op het park

Op Friesland Camping Bergumermeer is genoeg te beleven. U en uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Ons water- en speelparadijs Jonas en de Walvis, heeft twee baden en een grote glijbaan. In het naastgelegen restaurant kunnen kinderen helemaal los in de apenkooi en op het springkussen.

De camping heeft twee stranden die liggen aan het Bergumermeer. Op het meer kunt u verschillende vormen van watersport bedrijven, zoals zeilen en windsurfen. Uw eigen boot is niet nodig, wij verhuren het hele seizoen zeilboten. Ook zijn er in het hoogseizoen zeilinstructeurs aanwezig om u de fijne kneepjes van deze prachtige sport bij te brengen. Verder hebben wij een all-weather sportveld, een tennis- en midgetgolfbaan, pannaveld, kinderboerderij en grote speeltuin.

Om lekker te eten hoeft u niet van het park af. Ons restaurant ‘Klein Zwitserland’ heeft een groot terras met prachtig uitzicht op het meer. U kunt hier tussen de middag lunchen, ’s avonds eten van de kaart of de daghap bestellen. Gewoon een kopje koffie of een biertje komen drinken, kan natuurlijk ook. Het café is tot laat op de avond geopend en er worden wekelijks gezellige activiteiten georganiseerd zoals een karaoke en klaverjascompetitie.

Overigens beperkt de keuze zich niet tot het restaurant alleen. Bij zwembad Jonas en de Walvis kunt u in het restaurant pannenkoeken en patat bestellen. Ook hebben wij een snackbar en pizzeria.

Een geweldige tijd voor iedereen

Op en rond Friesland Camping Bergumermeer is voor iedereen wel wat te vinden. Het park is ideaal, voor hen die rust zoeken, willen vissen of voor een gezellige tijd met hun familie komen. En, misschien wel het allerbelangrijkste, uw kinderen zullen bij ons de tijd van hun leven hebben.

De jaarplaatsen zijn inclusief:

  • 1 gezin (hoofdhuurder + partner + thuiswonende kinderen)
  • 1 auto
  • entree tot het water- en speelparadijs Jonas en de Walvis.
  • op ‘extra gezin-plaatsen’ kunt u een extra gezin bijboeken.

 De jaarplaatsen zijn exclusief:

  • Water en elektra, dit gaat op de meter, de eerste 5m3 water is inclusief
  • overheidsheffingen
  • milieuheffing
  • vastrecht water
  • vastrecht elektra
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.
Dit is een knop
Op vakantie naar het Bergumermeer? Leuk!

Omdat onze website onder constructie is, ontvangen we boekingen graag telefonisch via 0511 461 385.

Bel nu close