Menu
Boek nu uw herfstvakantie online!

Weet u al wat u met de herfstvakantie gaat doen dit jaar?

close

Kidsclub

Naseizoensplaats

Aartje Twinkel, Heej, hoi, hallo…

Ha die jongens en meisjes, kennen jullie me nog? Ja precies, Ik ben Aartje Twinkel. De ambassadeur van de KinderKampeerWereld. Dat moeilijke woord mag je meteen weer vergeten, hoor. Voor kinderen ben ik gewoon Aartje Twinkel. Nou ja, gewoon… Zo heel gewoon ben ik nou ook weer niet. Maar wel heel vrolijk en gezellig. Misschien vind je mij zelfs wel vet cool!

Hou jij ook zo van gek doen? Ga je graag op avontuur in de natuur? Kom dan snel naar kindercamping Bergumermeer in Friesland of naar één van de andere campings in de KinderKampeerWereld naar één van onze kidsclubs. Dan leer ik je het ‘Heej hoi hallo Twinkellied’ en ik stel je voor aan mijn vrienden van het recreatieteam en al mijn dierenvrienden. Samen maken we van je vakantie een groot feest!

Je komt mij tegen door heel Nederland en zelfs in België! Op mijn campings tref je veel speciale voorzieningen voor kinderen én er is een professioneel animatieteam, dat in de meeste schoolvakanties van mei tot september van alles voor jou organiseert bij de Kidsclub.

Spelletjesprofessionals

KinderKampeerWereld-campings hebben niet zomaar een recreatieteam. Hier staan echte spelletjesprofessionals voor je klaar. Recreatie-entertainers die speciaal zijn geselecteerd en opgeleid door de KinderKampeerWereld. Iedere vakantiedag is er van alles te beleven bij onze Kidsclub. En natuurlijk loop je mij, Aartje Twinkel, ook regelmatig tegen het lijf. Want als er wat te beleven valt, ben ik erbij! Zeg ze maar tegen je papa en mama dat ze zich geen zorgen hoeven te maken. Zo hebben ook papa’s en mama’s in de KinderKampeerWereld een fijne vakantie. Natuurlijk, ze mogen meedoen met alle activiteiten. Als ze dat durven, tenminste. Maar ze kunnen ook gewoon hun eigen dingen gaan doen. Iedere KinderKampeerWereld-camping is namelijk van vier of vijf sterren niveau. Kwaliteit en veel voorzieningen dus, voor jong én oud!

Jullie komen mij tegen in de meivakantie / Hemelvaart  Pinksteren, en acht weken lang in de zomer vakantie. (8 juli t/m 1 september)