Te koop stacaravans

Bent u op zoek naar een te koop stacaravans Friesland met jaarplaats, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Friesland Camping Bergumermeer bemiddelt bij de aan- en verkoop van stacaravans die te koop staan op ons vakantiepark.

Op deze pagina vindt u het aanbod van alle te koop staande chalets en stacaravans op ons vakantiepark.

Wilt u meer informatie of wilt u een keer langskomen dan kunt u ons altijd bellen op telefoon nummer: 0511-461385 en kunt u vragen naar dhr. Eybergen.

Verkoop Haven chalet Berg 605 - Friesland vakantiepark Bergumermeer

Deze grote/ruime chalet direct gelegen aan het water, heeft een schitterend uitzicht over het Bergumermeer.

75.000,00

Te koop Stacaravan Berg 654 – Friesland vakantiepark Bergumermeer

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft stacaravan Berg 654 te koop. Deze stacaravan staat op een rustige jaarplaats centraal gelegen.

26500,00

Verkoop chalet Fok 15 – Friesland vakantiepark Bergumermeer

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft deze unieke chalet direct aan het water met aanlegplaats in de verkoop.  Deze zeer ruime chalet van 14 meter lang en 4,9 meter breed met een overkapt terras met schitterend uitzicht. Deze arcabo chalet heeft 2 slaapkamers met in totaal 4 slaapplaatsen.

Verkocht

Verkoop Stacaravan Berg 689- Friesland vakantiepark Bergumermeer

Deze stacaravan merk Nordstar staat op een zeer centrale maar wel een rustige jaarplaats op het vakantiepark. Ook de jachthaven ligt niet ver van deze jaarplaats af.  Vanuit deze jachthaven vaart u direct het Bergumermeer op. Naast de stacaravan bevindt zich een verhoogd terras, waar u heerlijk kunt genieten van de rust en ruimte. Deze caravan beschikt over 2 slaapkamers.

Verkocht

Lege Jaarplaatsen

Op dit moment hebben wij een tweetal lege jaarplaatsen. Hier mogen stacaravans/chalet op geplaatst worden die niet ouder zijn dan 5 jaar oud.

Bent u geinteresseerd in een lege jaarplek neem dan gerust contact met ons op 0511 461 385

Te koop chalet Berg 668 - Friesland vakantiepark Bergumermeer

Deze chalet staat op een rustige plaats van het vakantiepark. De jachthaven bevindt zich achter de chalet en de voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar.

Verkocht