Vakantiepark Bergumermeer strand 2
Laat de zomer maar komen!

Boek nu voor de zomervakantie! Ontdek snel alle accommodaties en kom heerlijk genieten aan het water.

Nu boeken

Zwembad Jonas en de Walvis

Jonas en de Walvis is een paradijs voor kinderen. Het zwembad bestaat uit twee baden: een diep bad (1.40 meter) voor de oudere kinderen en een waterspeeltuin (20 centimeter) voor de jongsten. Bovendien is er een ontzettend grote waterglijbaan van wel 44 meter lang, waar je zo vaak vanaf mag als je maar wilt en zijn er allemaal leuke water spuitende objecten.

Geen zin om nat te worden? Het is niet alleen een zwem- maar ook een speelparadijs. We hebben een grote apenkooi met ballenbak en klimelementen, een groot springkussen, een draaimolen en een speelhoek voor peuters.

Het zwembad is het gehele seizoen geopend en dat betekend dus vanaf 19 april t/m 6 oktober. Gasten van ons vakantiepark kunnen tijdens hun vakantie gratis gebruik maken. Zie hier voor de openingstijden

Zwembad Jonas en de WalvisZwembad Jonas en de Walvis

In het zelfde gebouw hebben wij ook een overdekte speeltuin incl. apenkooi, groot luchtkussen en een soft play voor de aller kleinste. U kunt ook een plate service restaurant vinden in het ons zwembad.

Dus mocht het slecht weer zijn tijdens uw verblijf dan kunt u altijd lekker warm zwemmen in Jonas en de Walvis. Naast deze mooie binnen faciliteit hebben wij nog diverse faciliteiten die voor veel plezier kunnen zorgen. Te denken valt aan een kinderboerderij, midgetgolfbaan, strand en nog veel meer.

Klimrek 1

Jonas en de Walvis openingstijden 2024

De openingstijden voor dit seizoen zijn 19 april t/m 6 oktober daarna is het zwembad gesloten. Voor actuele openingstijden: Klik hier
Het zwembad is met de kerstvakantie en herfstvakantie gesloten! Alleen de speelvoorziening is geopend.

Vakantiepark Burgumermeer horeca 3

Jonas en de Walvis restaurant

Van al dat zwemmen en spelen krijg je natuurlijk honger. Geen nood. Het zelfbedieningsrestaurant verkoopt patat, snacks, snoep en warm en koud drinken.

Je vervelen? Dat hoeft dus echt niet!

Vakantiepark Burgumermeer 102 horeca 1

Foto impressie

4/5

Goed opgesteld.

Goed opgesteld. Voor kinderen een paradijs. Heerlijk aan het water en veel vis.

Tita Van der Molen

5/5

Dit jaar kozen wij voor de bungalow.

Normaliter zitten wij bij de chalet velden wat altijd erg gezellig is met jonge spelende kinderen. Dit jaar kozen wij voor de bungalow. Ook een prachtige accomodatie gelegen naast het kanaal met een geweldig uitzicht! Het comfort is er prima ,mooie douche ruimte en ruime kamers.

Monique van Duijn

4/5

Ruime opgezette camping

Ruime opgezette camping aan het Sumar meer, waarbij de watersport in een hoog vaandel staan. Tevens zijn diverse activiteiten en animatie voor kinderen en tieners. Er is de mogelijkheid tot huur caravan, chalets, trekkershut (choco sweets). Of het meebrengen van je eigen meegebrachte behuizing.

Diana Maeyer

4/5

Prima park

Prima park, heerlijk rustig en zeer vriendelijk personeel. Ruim opgezet en goed onderhouden. Ook het strandje even als de speelplaats zien er goed verzorgd uit.

Jan Rottier