Menu
Zwembad
November/december Aanbiedingen -20% korting

Ontdek Friesland in de winter! Kijk op onze aanbiedingspagina voor meer informatie!

Winter arrangementen close
Bekijk video

Zwembad

Zwembad is een voorziening die niet mag missen in de vakantie. Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft een mooi overdekt zwembad met een aparte waterspeeltuin voor de kleinste onder ons. Naast deze zwembaden hebben wij ook een waterglijbaan van 53 meter lang met mooie led verlichting. Hier kunnen u en uw gezinsleden prachtig mooi zwemmen. Het zwembad is het gehele seizoen geopend en dat betekend dus vanaf 1 april t/m 30 oktober. Gasten van ons vakantiepark kunnen tijdens hun vakantie gratis gebruik maken.

Zwembad Jonas en de Walvis

In het zelfde gebouw hebben wij ook een overdekte speeltuin incl. apenkooi, groot luchtkussen en een soft play voor de aller kleinste. U kunt ook een plate service restaurant vinden in het ons zwembad.

Dus mocht het slecht weer zijn tijdens uw verblijf dan kunt u altijd lekker warm zwemmen in Jonas en de Walvis. Naast deze mooie binnen faciliteit hebben wij nog diverse faciliteiten die voor veel plezier kunnen zorgen. Te denken valt aan een kinderboederij, midgetgolfbaan, strand en nog veel meer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.