Vakantiepark Bergumermeer strand 2
Laat de zomer maar komen!

Boek nu voor de zomervakantie! Ontdek snel alle accommodaties en kom heerlijk genieten aan het water.

Nu boeken

Faciliteiten

Voor alle leeftijden zijn er veel dingen te doen tijdens een verblijf bij ons.  Wat denkt je van zwemmen en spelen in ons water- en speelparadijs Jonas en de Walvis. Of gezellig met het hele gezin een partijtje midgetgolfen, maar wil je alleen luieren dat kan natuurlijk ook op onze 2 stranden.  Hou je van water, huur dan eens mooie motorsloep, zeilboot en kano en verken al het water om ons vakantiepark.

Zwembad Jonas en de Walvis

Paradijs voor kinderen

Het zwembad bestaat uit twee baden: een diep bad (1.40 meter) voor de oudere kinderen en een waterspeeltuin (20 centimeter) voor de jongsten. Bovendien is er een ontzettend grote waterglijbaan van wel 44 meter lang.

Het is niet alleen een zwem- maar ook een speelparadijs. We hebben een grote apenkooi met ballenbak en klimelementen, een groot springkussen, een draaimolen en een speelhoek voor peuters.

Klik hier voor alle openingstijden.

Van 19 april 2024 tot en met 5 oktober 2024 is het zwembad geopend.

Zwembad friesland bergumermeer

Nieuw in 2023! Interactieve Hit it Arena

Camping & Vakantiepark Bergumermeer presenteert in 2023 een Interactieve Hit it Arena aan het water- en speelparadijs. Tieners en volwassen gaan in deze arena de strijd met elkaar aan. De bedoeling is om zoveel mogelijk punten te scoren in 20 minuten tijd. Dit doe je door te klimmen, springen, rennen en objecten te passeren. Let op: sommige objecten zijn maar liefst 6.5 meter hoog! De tijd wordt in de gaten gehouden. Kan jij de tegenstanders verslaan?

Nieuw in 2023 hit arena

Restaurant Klein Zwitserland

Restaurant Klein Zwitserland heeft een complete metamorfose ondergaan afgelopen winter. Het complete interieur van het restaurant is aangepakt. Het restaurant ligt op een hoogte van drie meter en biedt zo een mooi uitzicht op het meer en het strand. In het gebouw zelf vind je een restaurant, café, snackbar en pizzacorner en feestzaal. Ook voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten hebben wij leuke arrangementen. Je kunt in het restaurant lunchen en dineren maar ook een kopje koffie met gebak of een biertje met bitterballen bestellen.

Horeca voordeelpakketten
Laat je door ons verwennen en ontzorgen door onze koks. Deze kun je als extra bij boeken tijdens het maken van de boeking. Of neem contact met ons op om dit te reserveren.

Friesland vakantiepark Bergumermeer - restaurant -3

Multifunctioneel en interactief sportveld

De speelvloer maakt de spelpilaren tot een eenheid, visualiseert de renroutes en prikkelt de fantasie van kinderen om nieuwe spelregels te verzinnen.

Het grote voetbalveld voorzien van kunstgras staat garant voor veel speelplezier. Dit voetbalveld geeft kinderen en ouders de mogelijkheid om perfect te kunnen voetballen of andere sporten te beoefenen.

Vakantiepark Bergumermeer- sportveld