Menu
Boek nu uw herfstvakantie online!

Weet u al wat u met de herfstvakantie gaat doen dit jaar?

close

Visvakantie Friesland

Heerlijk vissen, kampeerplaats pal aan het water

De echte visliefhebber geniet tijdens een visvakantie bij Vakantiepark Bergumermeer in Friesland. Er zijn op verschillende plaatsen op het park rustige visstekken, waar u in het Prinses Margrietkanaal of het Burgumermar kunt vissen. De camping heeft plaatsen direct aan het water, zodat u meteen vanuit uw tent, stacaravan of huisje uw hengel uit kunt gooien.
Boek nu je visvakantie in Friesland!naar het aanbod

Eigen boot mee? Geen probleem!

Vakantiepark Bergumermeer heeft een eigen jachthaven, met trailerhelling. Dus wilt u uw eigen boot meenemen op visvakantie? Ook dat behoort bij ons tot de mogelijkheden. Heeft u geen boot? Dan kunt u ook bij onze bootverhuur uw eigen motorbootje huren. Let wel op tijdens het varen: het vrachtverkeer maakt gebruik van de vaargeul in het meer, dus zoek een rustig plekje op voordat u uw hengel uit werpt. Het meer is gemiddeld 1,5 tot 2 meter diep met een veenbodem.

Karper vangen tijdens uw visvakantie in Friesland?

Een karper vangen tijdens uw visvakantie bij Vakantiepark Bergumermeer gaat zeker lukken! In het kanaal en het meer zwemmen de meest voorkomende zoetwatervissen zoals snoek, karper en baars. In de zomer worden regelmatig viswedstrijden in de haven en aan de oever van het kanaal gehouden.
Karper vangen op visvakantie in Friesland

 

Een visvakantie echt wat voor u? Boek dan nu bij Bergumermeer!