Vakantiepark Burgumermeer Lodge XL 10
Boek jouw vakantie!

Bijvoorbeeld een ruime Lodge Waikiki of Lodge XL.

Alle accommodaties

Bergumermeer in Friesland is een échte watersportcamping. Wij kunnen dan ook in al jouw watersportbehoeften voorzien.

Watersport

Onze camping met jachthaven ligt aan het Bergumermeer. Deze omgeving is zeer populair onder waterliefhebbers. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Vanaf de camping kun je alle kanten op varen of zeilen: naar natuurgebieden tot mooie plaatsen.

Wij bieden verhuur van valken, motorboten, sloepen en kano's aan.

Watersport en veel vis…

Er zijn tal van fraaie visstekjes in de omgeving van Camping & Vakantiepark Bergumermeer. Vooral het Prinses Margrietkanaal is geliefd bij vissers. Het kanaal zit vol met zoetwatervissen, zoals snoek en karper. Kortom: bij Camping & Vakantiepark Bergumermeer ben je aan het juiste adres voor een ideale visvakantie in Friesland!

Vakantiepark Bergumermeer 10 08 2022 085 WEB

Strand

Je kan heerlijk en veilig zwemmen op een van onze twee stranden. Op beide stranden kan je heerlijk zwemmen en spelen met zand. Op het grote strand vind je ook ons grote speelschip waar je heerlijk op kunt spelen. Het strand loopt hier heel geleidelijk af en is zeer geschikt voor kleine kinderen. Op beide stranden vind je een afscheiding d.m.v. een drijflijn waar achter je veilig kunt zwemmen

Vakantiepark Bergumermeer 10 08 2022 078 WEB

Bootverhuur

Vakantiepark Bergumermeer ligt in een waterrijke omgeving. Een prachtig gebied om doorheen te varen. Hoe kan je beter verkennen dan vanaf het water? Bij ons kunt u al een boot huren vanaf €38,- per dag!

Heb je geen boot tot je beschikking? Geen probleem, deze kun je bij ons huren. Van kajaks, motorboten, zeilboten en sloepen: huur de boot die bij je past. Reserveer snel!

Vakantiepark Bergumermeer - zeilen-2

Zeilen en Suppen

Zeilen en suppen op het Bergumermeer is een oase van rust. Geniet van de mooie omgeving die het Bergumermeer je biedt. Heb je zelf geen zeilboot, maar kan je wel zeilen hier dan een valk of een optimist.

Vakantiepark Bergumermeer - suppen

Uitgebreide vaarroutes

Vanaf de camping kunt u in vier verschillende richtingen varen. Zo komt u in Drachten, Groningen, het Lauwersmeergebied of het Nationaal Park de Alde Feanen. Bij de receptie zijn waterkaarten verkrijgbaar zodat u een mooie route kunt uitzoeken.

Neemt u kinderen mee? Wij hebben zwemvesten in alle maten te huur.
Wij raden aan om bij het huren van een valk een zwemvest voor de kinderen bij te huren.

B Oot voor camping