Vakantiepark Bergumermeer strand 2
Laat de zomer maar komen!

Boek nu voor de zomervakantie! Ontdek snel alle accommodaties en kom heerlijk genieten aan het water.

Nu boeken

Heerlijke gezinsvakantie in Friesland

ACSI Camping Bergumermeer in Friesland is een populaire bestemming voor een kindvriendelijke gezinsvakantie aan het water. Een heerlijk gevoel van vrijheid en gezelligheid komt u en uw (kleine) kinderen tegemoet. Er is van alles te doen op onze camping in Friesland. Ga lekker met de kinderen bootje varen of eten in het Pannenkoekrestaurant.

Of ga gewoon heerlijk ontspannen aan het strand of in het overdekte zwemparadijs. We hebben er ook een speciaal en veilig kinderbad voor baby’s en peuters. Kortom, alles voor een onvergetelijke vakantie met uw kind(eren) in Nederland!

Vakantiepark-Bergumermeer- kamperen-2

Kindvriendelijk: veilige gezinsvakantie

Als ouder wilt u het beste en het veiligste voor uw kind. En wanneer u weet dat een camping kindvriendelijk is ingericht, dan geeft u dat een gerust en fijn gevoel. En ook wij willen dat zowel u als uw kinderen het helemaal naar de zin hebben bij ons.

Onze camping is aangesloten bij ‘Kinderkampeerwereld‘. Dit is een samenwerkingsverband van meerdere 5 sterren campings die heel veel kindvriendelijke faciliteiten hebben. Met al die campings zorgen we voor een professioneel animatieteam. Erg leuk, getuige ook de lach op al die (kinder)gezichten in het publiek.

Camping Bergumermeer Friesland Camperplaats 5

Leuke vakantie met kinderen in Nederland

Met volop waterpret voor jong en oud

Verder hebben we natuurlijk het overdekte zwemparadijs Jonas in de Walvis. Hier kunt u zelf sportief baantjes trekken, of uw kinderen opwachten wanneer zij van de glijbaan roetsjen.
Ook als uw kinderen even geen zin hebben in water en zwemmen, zijn er genoeg alternatieven. Denk aan apenkooi (wie is er niet groot mee geworden), een ballenbak en klimelementen. Voor een leuke vakantie met kinderen hoeft u dus helemaal niet naar het buitenland.

Zwembad Bergumermeer 1

Leuke activiteiten in de omgeving

Maar ga ook genieten van de omgeving! Enkele tips voor leuke activiteiten in de omgeving om met uw kinderen te ontdekken:

  • Zeehondencentrum Pieterburen
    Eén van de oudste en beste opvangcentra voor zeehonden ter wereld. Uurtje met de auto vanaf de camping
  • Attractiepark Duinen Zathe, Appelscha
    Met piratenschip, achtbanen en een verkeerspark! En maximaal 40 minuten met de auto vanaf de camping
  • AquaZoo Friesland, Leeuwarden
    Waterrijke dierenwereld, met onder pinguïns, wallaby's, flamingo’s en reuzenotters. Slechts 22 autominuten vanaf de camping
Zeehond

Boek direct online een gezinsvakantie in Friesland

Op Camping & Vakantiepark Bergumermeer is er echt heel veel te doen voor gezinnen. Zwemmen, sport en spel, voetballen, meedoen met het animatieteam, suppen en nog veel meer! Je moet het zelf ervaren om erachter te komen hoe gezinsvriendelijk onze camping is.

Gezinsvakantie boeken
Vakantiepark Bergumermeer 10 08 2022 154